KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Grupa I "Stokrotki" (2,5 -3 latki)

Nauczycielki pracujące w grupie:

  • mgr Magdalena Starus - nauczyciel wychowawca
  • mgr Jolanta Karbownik - nauczyciel wychowawca
  • lic. Natalia Sobolewska - j. angielski
  • Beata Lesiak - pomoc nauczyciela
  • Ewa Gradzińska - woźna oddziałowa

Oddział czynny w godzinach: 6.30 - 16.30

Dzień dobry Dzieci !!Dziś miejmy nadzieję, że ostatni dzień zajęć zdalnych, zapraszamy do zabawy...

Dzień dobry !!!Dziś zapraszamy na troszeczkę ruchu, myślenia i słuchania...

Język angielski- Colors

Hello children! Witajcie dzieci oraz Rodzice:) Kochane przedszkolaki, podczas gdy jesteście w domu nie zapomnijcie też o nauce języka angielskiego! Wraz z Rodzicami zapraszam Was do wspólnej zabawy ;) Zacznijmy od zaśpiewania naszej piosenki na powitanie, którą zaczynamy każde nasze zajęcia, konieczni...

Dzień dobry Stokrotki !!!Kolejny dzień o deszczu. Były już również kalosze i parasol, więc dziś będą i chmurki...

Parasolki

03.11.2020

Parasolki

03.11.2020

Dzień dobry kochane Stokrotki!!!Mamy nadzieję, że wczorajsze zadania wykonane, rymowanka nauczona i praca plastyczna wykonana.