KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Wydarzenia

Dzień Edukacji Narodowej

Kochani!!!   Dyrekcjo, Nauczyciele oraz Wszyscy Pracownicy Naszego Przedszkola. W dniu Waszego Święta Z całego serduszka DZIĘKUJEMY!!! Bądźcie wciąż z nami! Czy jesteśmy duzi, czy jesteśmy mali. Życzymy Wam szczęścia na następne lata. Niech żyje i rozkwita nasza oświata!!!   Przed...

Pani Ewa doceniona i wyróżniona

W przeddzień Dnia Edukacji Narodowej nasza wspaniała Pani Ewa Krawczyk odebrała z rąk Pana Burmistrza Dariusza Kosno nagrodę za szczególne osiągnięcia dydaktyczne, wychowawcze i opiekuńcze oraz wzorową pracę!!! Jesteśmy dumni i cieszymy się wraz nią, że jej postawa i ciężka praca została doceniona i wyró...

Bajeczne Spotkania o Złote Pióro Znanych i Lubianych Pisarzy

Kochane przedszkolaki, drodzy rodzice mamy powód do dumy!!! Pragniemy poinformować, iż nasza wychowanka Łucja z grupy Słoneczniki zajęła wyróżnienie w XIII Konkursie recytatorskim "Bajeczne Spotkania o Złote Pióro Znanych i Lubianych Pisarzy" organizowanego przez MDK w Opocznie.   Łucji sk...

Warsztaty biżuterii regionalno-folkowej

Korzystając z uroków i darów pięknej polskiej jesieni przedszkolaki z grupy Słoneczniki uczestniczyły w warsztatach biżuterii regionalno-folkowej i wykonały własnoręcznie pod kierunkiem pani Ewy piękne "czerwone korale, korale z polnej jarzębiny".    Oprócz wspaniałej zabawy kształtu...

"Pomagajmy zwierzętom"

Kochane przedszkolaki, Drodzy Rodzice!!! Zachęcamy Was do włączenia się do akcji Stowarzyszenia "Pomagajmy zwierzętom" - prowadzimy zbiórkę karmy oraz akcesoriów dla potrzebujących pupili. Co roku okazujecie wsparcie i wielkie serca - liczymy na to, że i w tym roku będzie podobnie! Pudełko znajduje się w ...

"MAŁA KSIĄŻKA - WIELKI CZŁOWIEK"

Kochani serdecznie zapraszamy i zachęcamy do udziału we wspaniałej akcji "MAŁA KSIĄŻKA - WIELKI CZŁOWIEK" podejmowanej i promowanej przez Bibliotekę Pedagogiczną w Piotrkowie Trybunalskim Filia w Opocznie .   Szczegółowe informacje  znajdziecie na plakacie kampanii....